Nainen Loikkivien Sammakoiden takana

Loikkivat Sammakot on suomalainen pienyritys Jyväskylästä. 

Olen Heli Pietarinen Jyväskylästä ja tuon maahan Encaustic Art - tuotesarjan maalausvälineitä, värejä ja maalauspohjia. Tuotteet ovat tilattavissa verkkokaupasta ja ostettavissa jälleenmyyjiltä sekä Encaustic Art -kouluttajilta eri puolilla maata.

Olen aina ollut sitä mieltä että en osaa piirtää enkä maalata, ihan sieltä kouluajoista asti olen kertonut tarinaa että en osaa tehdä taidetta. Sitten löysyin Encaustic Art'n eli mehiläisvahamaalauksen ja olin myyty! Ilmoittauduin ensimmäiselle mahdolliselle kurssille ja sen jälkeen maalasin ja maalasin ja maalasin. Huomasin että minäkin osaan! Nälkä kasvoi syödessä ja ilmoittauduin kouluttajakurssille ja sitten pääsin opettamaan tätä ihanaa taidemuotoa muillekin. Olen kouluttanut uusia mehiläisvahamaalareita vuodesta 2012 asti. 

Nyt minulle tarjouitui sitten tilaisuus ryhtyä Encaustic Art -tuotesarjan maahantuojaksi. Jälleenmyyjänä olen ollutkin jo pitkään, sillä olen myynyt kurssien yhteydessä näitä tarvikkeita ja minulla on ollut verkkokauppa jo pitkään. Nyt on myös Encaustic Art -tuotteiden lisäksi muita vahamaalaukseen sopivia tarvikkeita.

Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta saada auttaa muitakin löytämään tämän ihanan Encaustic Art -sarjan ja mehiläisvahamaalauksen.

Lämpimästi tervetuloa sivuille! Ota yhteyttä mikäli joku asia mietityttää! 

Tässä vielä muutama video.

 

Loppukevennyksenä vielä... minulla on aivan ihana portugalinvesikoira Piki, joka tykkää kovasti olla mukana kaikessa. Koitin kerran kuvata maalausvideoita niin ei siitä oikein meinannut tulla mitään kun apulainen oli niin touhukas...