Väri on valon ilmentymä

Me kaikki tarvitsemme valoa elääksemme ja kukoistaaksemme. Ihmiset, kasvit ja eläimet, kaikki mitä on. Fysiikan kannalta valo ilmenee erilaisina väreinä riippuen valon aallonpituudesta. Valosta ja väreistä löytyy valtavasti kirjallisuutta, tutkittua ja ns. tutkimatonta, tieteellisesti todistamatonta tietoa.

Ottamatta sen kummemmin kantaa eri väriteorioihin värillä on väliä. Meillä kaikilla on omat lempi- ja inhokkivärimme. Haluamme käyttää tietyn värisiä vaatteita, yhdistellä niissä lähisävyjä toisiinsa tai shokeerata hieman kontrastiväreillä. Haluamme tietyn värisen auton. Talokin on kiva olla halutun värinen. Sisustuksen täytyy ilmentää asujaansa, olla harmoninen tai ihan jotain muuta mitä asuja sattuu haluamaan. Väreillä voidaan saavuttaa halutunlaisia vaikutelmia.

Encaustic Art -mehiläisvahaväreillä on helppoa kokeilla erilaisia väriyhdistelmiä, leikitellä väreillä. Sinun ei tarvitse olla niin kovin "vakavissasi". Kokeile, etsi, oivalla ja ihastu! Kun yhtäkkiä huomaatkin tehneesi aivan ihastuttavan taulun, voit helposti tulostuttaa sen vaikkapa suureksi sisustustauluksi kankaalle; palveluntarjoajia löytyy hyvin netistä.

Anna luovuutesi kukoistaa. Kaikki on mahdollista!