Encaustic Art Starter Set

69,90 

Encaustic Art Starter Set – mehiläisvahamaalarin peruspaketti!

Täydellinen aloituspakkaus, jostakin on lähdettävä liikkeelle halutessaan oppia uutta. Encaustic Art Starter Set on juuri sopiva kokonaisuus tutustua mehiläisvahamaalaukseen; alkuperäinen Encaustic Art -maalausrauta, loistavat, myrkyttömät perusvärit, metallinen raaputustyökalu ja korkealaatuiset, täydellisesti mehiläisvahamaalaukseen soveltuvat maalauspohjat sekä opasvihkonen.

Starter Set on pakattu viehättävään pahvilaatikkoon, ekologisesti ilman turhia muovikääreitä. Poistat vain paperisen pakkauskääreen ja avaat tukevan ja kestävän Starter Set -laatikon. Vahva laatikko toimii myöhemmin maalaustarvikkeidesi säilytyslaatikkona.

Maalausrautaa voit käyttää normaalisti maalaamiseen, mutta myös pienenä lämpölevynä, jolla voit sulattaa vahaväriä ja maalata vaikkapa siveltimellä. Pakkauksessa on maalauspohjia kaksi eri kokoa, joilla saat hienosti tuntumaa vahamaalaukseen. Värirasiasta löytyvät kaikki perusvärit. Metallinen raaputustyökalu on kätevä työkalu korostukseen, signeeraukseen ym.

Sitältö:

  • Maalausrauta (suomen kielinen käyttöohje)
  • 16 värikuutiota (värit 01 karmiininpunainen, 03 oranssi, 44 keskikeltainen, 06 lehdenvihreä, 23 oliivinvihreä, 08 sinivihreä, 31 pastellisininen, 10 ultramariinisininen, 46 syaanisininen, 24 vaaleanpunainen, 12 punavioletti, 48 violetti, 13 ruosteenruskea, 15 musta, 27 väritön vaha, 16 valkoinen)
  • 30 x A6 valkoista maalauspohjaa
  • 10 x A5 valkoista maalauspohjaa
  • Metallinen raaputustyökalu
  • 24 -sivuinen Starter Set Guide -opaskirja (5-kielinen)

 

Shopping Cart